270922 MECHANICS BULDOŽER 17374

MECHANICS BULDOŽER 17374


Blagovna znamka: CLEMENTONI
GTIN (EAN): 8005125173747

Buldožer Mechanics Clementoni je kot nalašč za vse mlade navdušence, ki radi sestavljajo makete raznovrstnih vozil in plovil.

Izdelek je na voljo tudi v spletni trgovini

Predstavitev

Buldožer Mechanics Clementoni je maketa, ki jo otroci lahko sestavljajo in razstavljajo ter spoznavajo osnovne principe mehanike. Vsebuje več kot 200 delov, ki so izdelani iz trpežnih in kakovostnih materialov. Sestavljanje buldožerja je odličen način za spodbujanje otrokovega razvoja in učenja novih veščin. Otroci se pri sestavljanju igrače učijo osnovnih konceptov mehanike, kot so vzvod, gibanje, sila in energija, poleg tega pa razvijajo tudi ročne spretnosti, koordinacijo in natančnost. Set z več kot 200 komponentami, kot so ravna in stožčasta zobata kolesa, letve, diferencialni zobniki, polžasti vijaki, pnevmatike s konicami, palice in plošče je odlična igrača za spodbujanje otrokove domišljije, saj lahko otroci po sestavljanju igračo tudi uporabljajo in izumljajo nove trike ter se tako zabavajo ure in ure. Če iščete kakovostno in poučno igračo za svojega otroka, je Bulldozer Mechanics Clementoni odlična izbira. Otroci se bodo pri sestavljanju igrače zabavali ter se pri tem tudi veliko naučili o mehaniki - sestavijo lahko namreč kar 10 različnih vozil. Na vrhu vozila se nahaja krmilo, s katerim lahko otroci vozilo upravljajo.

Lastnosti artikla


  • Priporočena starost: Od 8 leta dalje
  • artikel ni primeren za otroke mlajše od 36 mesecev

Dimenzija škatle:

  • Dolžina: 400 mm
  • Širina: 65 mm
  • Višina: 280 mm
Teža:
  • Neto teža: 489 g
  • Bruto teža: 902 g

Kje lahko kupim?

Iz spustnega seznama izberite poštno številko kraja in prikazal se vam bo seznam prodajaln, ki smo jim v zadnjih 3 mesecih dostavili izbrani artikel.
Izdelek je na voljo tudi v spletni trgovini

Najbolj priljubljeni izdelki v skupini IGRAČE ZA DEČKE

Novosti

Vaša košarica se nalaga...