Podatki o podjetju

Podatki o podjetju
Podatki o podjetju
Podatki o podjetju
Podatki o podjetju

O NAS

UNIKA TTI d.o.o. je domače zasebno trgovsko podjetje, specializirano za veleprodajo igrač in je najstarejše v Sloveniji v svoji branži, saj posluje že od leta 1990. Od leta 2003 imamo lastno blagovno znamko »UNIKATOY«, ki je druga najbolj prepoznavna blagovna znamka igrač v Sloveniji. Poleg lastne blagovne znamke zastopamo in tržimo mnoge priznane mednarodne blagovne znamke. Igrače UNIKATOY se prodajajo v skoraj celotni srednji Evropi in Balkanu ter še nekaterih ostalih evropskih državah. Naše podjetje izdeluje in trži tudi promocijske artikle in igrače pod trgovskimi blagovnimi znamkami. Prednost našega podjetja je hitra prilagodljivost zahtevam trga in naših kupcev, kratki dobavni roki in predvsem kompleten servis naših strank.

VIZIJA

Vizija UNIKE TTI je od samega začetka ista. Biti eden glavnih veletrgovcev igrač na področju srednje Evrope in Balkana s stabilnim poslovanjem in hitro prilagodljivostjo trgu.

POSLANSTVO

Skrbimo, da so v naši ponudbi varne, kreativne in zabavne igrače, igre in ostali artikli iz naše ponudbe. Poleg skrbi za stabilnost in prepoznavnost podjetja so najpomembnejši zaposleni in skrb za njihov osebnostni razvoj in pripadnost podjetju ter širši lokalni skupnosti. Velik poudarek dajemo družbeni odgovornosti tako na področju športa kot kulture in seveda humanosti. Na splošno vidimo svoje poslanstvo predvsem v tem, da dajemo upanje, voljo in optimizem predvsem mladim s svojim delom in vzgledom na vseh področjih kjer lahko oziroma kjer se pojavljamo.
Photo
UNIKA TTI d.o.o.
Volaričeva ulica 1
SI-6230 POSTOJNA
Tel: +386 5 700 00 00
Fax: +386 5 726 44 20
ID št. za DDV: SI75291185
Matična številka: 5412439000
Prikaži lokacijo

Novosti

Vaša košarica se nalaga...