Pogoji uporabe

Zaščita pravic

Predmet tega obvestila so spletne strani na naslovu http://www.unikatoy.si. (.eu/.it/.ba/.rs) Vsa vsebina na teh spletnih straneh je last podjetja UNIKA TTI d.o.o., Postojna in je zgolj informativne narave.

Omejena odgovornost

UNIKA TTI d.o.o. ne odgovarja za uporabo spletnih strani http://www.unikatoy.si (.eu/.it/.ba/.rs) in za morebitno nastalo škodo zaradi uporabe teh.

Omejena pravica uporabe vsebin

Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu http://www.unikatoy.si (.eu/.it/.ba/.rs) za svojo osebno uporabo, pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela brez predhodne odobritve lastnika ni dovoljena.

Varovanje podatkov

Na spletnem mestu zbiramo kontaktne informacije in nekatere osebne podatke o tistih obiskovalcih, ki bi radi prišli do informacij in v ta namen kontaktirajo podjetje UNIKA TTI d.o.o. preko spletnega obrazca. Izključno odgovornost za verodostojnost oddanih osebnih podatkov in kontaktnih informacij prevzamejo obiskovalci, ki so sporočilo poslali. Kontaktne informacije uporabljamo za vzpostavitev stika z obiskovalcem, kadar je to potrebno ali obiskovalec to sam želi. S pošiljanjem sporočila preko spletnega obrazca se pošiljatelj strinja, da mu lahko lastnik spletnih strani pošilja morebitna informativna sporočila o novih ali aktualnih izdelkih ter ostalih prodajnih akcijah, vendar ne več kot dvakrat v enem letu. Če obiskovalec teh sporočil ne želi prejemati, mora na prejeto sporočilo odgovoriti z zadevo »ODJAVA«. Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne uporabljamo v druge namene ter jih ne razkrivamo tretjim osebam.


UNIKA TTI d.o.o., januar 2018

Novosti

Vaša košarica se nalaga...