Igrače

Igrače vseh vrst, ki so primerne za otroke različnih starosti. V naši ponudbi najdete igrače za punčke, igrače za fantke, igrače za najmlajše, igrače za otroke različnih starosti. Naša bogata ponudba obsega raznovrstno ponudbo družabnih iger, punčk in dojenčkov, sestavljanke/puzzle, zabavne igre za otroke, miselne igre, didaktične igrače, lesene igrače, plišaste igrače.

Igrače za deklice, ki se rade igrajo z dojenčki in punčkami ter v voziček za punčke naložijo vse oblekice, stekleničke in druge pripomočke. Naša ponudba obsega tudi sete za ličenje, obleke, vozičke, otroške posteljice, otroške kuhinje. Med igrače za fante spadajo različni avtomobili, kompleti orodij, roboti, letala, helikopterji, vlaki, vrtavke, otroška harmonika igrača, igrača traktor, kocke, sablje in drugo.

Za najmlajše otroke je še posebej pomembno, da so igrače otroškem zdravju prijazne. Naša linija otroških igrač BABY ponuja veliko izbiro kvalitetnih, vzdržljivih in zdravju prijaznih otroških igrač za najmlajše. V BABY liniji najdete veliko izbiro ropotuljic, grizal, viseče igrače, zvočne igrače, plišaste igračke, ninice in pliškote za dojenčke in malčke. Za hitrejši razvoj vidnih, slušnih in tipalnih sposobnosti vašega malčka so na izbiro še razne didaktične in ustvarjalne igrače za učenje prvih številk, črk, oblik in barv.

Za nekoliko starejše otroke se v naši ponudbi najde marsikaj zanimivega. Za zabavo in vragolije poskrbijo vrtavke Infinity Nado in igrače pod znamko Zuru, z zelo prilubljenimi Rainbocorns in Hamster hrček. Najdemo pa tudi veliko izbiro žog, poletnih igrač in pustnih kostumov. Za krepitev in razvoj malih sivih celic poskrbijo igrače Rubik’s med katerimi je najbolj priljubljena Rubikova kocka. V kategoriji poučnih in ustvarjalnih igrač najdete tudi glasbila, kreativne sete, plastelin, krede, sestavljanke. Na voljo imamo pester in raznolik izbor družabnih iger, ki bodo poskrbele za sprostitev in zabavo ter pri otrocih prebudile kreativnost in domišljijo.

Novosti

Vaša košarica se nalaga...