750210 KINETIČNI PESEK SANDBOX SET 49115

KINETIČNI PESEK SANDBOX SET 49115


Blagovna znamka: SPIN MASTER
GTIN (EAN): 778988491157

Kinetični pesek Kinetic Sand, v škatli, set by Spin Master. Na voljo različne barve peska. Mivka kinetičnega peska je proizvedena na Švedskem.

Izdelek je na voljo tudi v spletni trgovini

Predstavitev

Kinetični pesek Kinetic Sand Sandbox by Spin Master je odličen za male oboževalce oblikovanja peska in izdelavo peščenih umetnin. Set vsebuje čaroben kinetični pesek, ki se enostavno oblikuje in iz njega lahko otroci ustvarijo čudovite peščene skulpture, gradove in oblike, prav tako pa vsebuje podlogo, na kateri otroci lahko ustvarjajo svoje umetnine in različno orodje za oblikovanje. Kinetični pesek je nadvse čaroben in bo vaše otroke naravnost očaral, saj je nelepljiv in se ne izsuši, zato je možnosti za igro in ustvarjanje neskončno! Spodbuja otroško kreativnost in omogoča, da otroci naredijo svoji domišljiji pustijo prosto pot. Kinetični pesek je narejen iz 100% naravnega peska (brez dodatkov) in je brez pšenice, glutena in kazeina. Mivka kinetičnega peska je proizvedena na Švedskem. Set vsebuje: 1 kinetični pesek v vijolični, modri ali zeleni barvi, 1 podlogo za igranje ter različna orodja za oblikovanje.Igrača je primerna za otroke od 3. leta starosti dalje.

Lastnosti artikla


  • Priporočena starost: Od 3 leta dalje
  • artikel ni primeren za otroke mlajše od 36 mesecev

Dimenzija škatle:

  • Dolžina: 280 mm
  • Širina: 66 mm
  • Višina: 280 mm
Teža:
  • Neto teža: 686 g
  • Bruto teža: 840 g

Kje lahko kupim?

Iz spustnega seznama izberite poštno številko kraja in prikazal se vam bo seznam prodajaln, ki smo jim v zadnjih 3 mesecih dostavili izbrani artikel.
Izdelek je na voljo tudi v spletni trgovini

Najbolj priljubljeni izdelki v skupini SPIN MASTER

Novosti

Vaša košarica se nalaga...