750203 GABBYS DH DRUŽABNE IGRE 3v1 46083

GABBYS DH DRUŽABNE IGRE 3v1 46083


Blagovna znamka: SPIN MASTER
GTIN (EAN): 778988460832

Vstopite v čudovit svet risanke Gabby’s dollhouse in odkrijte ljubke mačke in barvite čarovnije! Set vsebuje 3 različne družabne igre.Pridružite se mačji navdušenki Gabi in njeni pomočnici Pandošap v svetu zabavne igre!Tu so Gabi, Pandošap, Pandi, Vila mucka, Mucon, Škateljca, Tortek, Morska mucka, Avtjuša, Dremucka, Dj Mijav, Artur, Peter, Puhica Puhek, Flori, Škatolina, Bučko, Cukerc, Pekica, Kosmiček, Tortina, Papiga Pika, Cofka, Dj Komet, Lili-LU in Upsi, ki te čakajo, da se jim pridružiš na zabavnih dogodivščinah.Originalna imena likov v Gabby’s dollhouse so Gabby, Pandy Paws, Pandy, Kitty Fairy, Catrat, Baby Box, Cakey, MerCat, Carlita, Pillow Cat, Dj Catnip, Arthur, Pete, Fluffy Flufferton, Floyd, Mama Box, Pumpkin, Flakey, Bakey, Marshapan, PaddyCake, Parrot, Eggy, Dj Comet, Luli-Loo in Whoopsie.

Izdelek je na voljo tudi v spletni trgovini

Predstavitev

Zabaven set družabnih iger Gabby's dollhouse. V setu najdete igro Pop-up (človek ne jezi se), domino ter igralne karte. Set družabnih iger je primeren za otroke starejše od 4-ih let in je za 2-4 igralce.

Lastnosti artikla


  • Priporočena starost: Od 4 leta dalje
  • artikel ni primeren za otroke mlajše od 36 mesecev

Dimenzija artikla:

  • Dolžina: 615 mm
  • Širina: 44 mm
  • Višina: 203 mm
Teža:
  • Neto teža: 526 g
  • Bruto teža: 603 g

Kje lahko kupim?

Iz spustnega seznama izberite poštno številko kraja in prikazal se vam bo seznam prodajaln, ki smo jim v zadnjih 3 mesecih dostavili izbrani artikel.
Izdelek je na voljo tudi v spletni trgovini

Najbolj priljubljeni izdelki v skupini SPIN MASTER

Novosti

Vaša košarica se nalaga...