750124 GABBYS DH-VRT SET 37421

GABBYS DH-VRT SET 37421


Blagovna znamka: SPIN MASTER
GTIN (EAN): 778988374214

Vstopite v čudovit svet risanke Gabby’s dollhouse in odkrijte ljubke mačke in barvite čarovnije! Pridružite se mačji navdušenki Gabi in njeni pomočnici Pandošap v svetu zabavne igre! Tu so Gabi, Pandošap, Pandi, Vila mucka, Mucon, Škateljca, Tortek, Morska mucka, Avtjuša, Dremucka, Dj Mijav, Artur, Peter, Puhica Puhek, Flori, Škatolina, Bučko, Cukerc, Pekica, Kosmiček, Tortina, Papiga Pika, Cofka, Dj Komet, Lili-LU in Upsi, ki te čakajo, da se jim pridružiš na zabavnih dogodivščinah. Originalna imena likov v Gabby’s dollhouse so Gabby, Pandy Paws, Pandy, Kitty Fairy, Catrat, Baby Box, Cakey, MerCat, Carlita, Pillow Cat, Dj Catnip, Arthur, Pete, Fluffy Flufferton, Floyd, Mama Box, Pumpkin, Flakey, Bakey, Marshapan, PaddyCake, Parrot, Eggy, Dj Comet, Luli-Loo in Whoopsie.

Izdelek je na voljo tudi v spletni trgovini

Predstavitev

Odpravite se na vrt z Gabby s čudovitim vrtnim kompletom Gabby's Dollhouse Flower. Ta zabavni komplet igrač vključuje cca 9 cm zbirateljsko figuro Gabby Girl, figuro vila Kitty, 1 kos pohištva iz drevesnega debla z rožo v lončku, dodatek pravljičnih kril ter še in še. Pritisnite na mačja ušesa zbirateljske figure Gabby Girl in Gabbyjina rožnata sončna očala se bodo spustila na obraz! Ponovno pritisnite mačja ušesa, da jih dvignete! Ta otroška igrača je odlično darilo za otroke, stare 3 in več let, in se lahko uporablja z Gabby’s Purrfect Dollhouse - veliko mačjo hišico (prodaja se ločeno). Igrača ni primerna za otroke od 0 do 3. leta starosti.

Lastnosti artikla


  • Priporočena starost: Od 3 leta dalje
  • artikel ni primeren za otroke mlajše od 36 mesecev

Dimenzija blistra:

  • Dolžina: 178 mm
  • Širina: 47 mm
  • Višina: 216 mm
Teža:
  • Neto teža: 70 g
  • Bruto teža: 136 g

Kje lahko kupim?

Iz spustnega seznama izberite poštno številko kraja in prikazal se vam bo seznam prodajaln, ki smo jim v zadnjih 3 mesecih dostavili izbrani artikel.
Izdelek je na voljo tudi v spletni trgovini

Najbolj priljubljeni izdelki v skupini SPIN MASTER

Novosti

Vaša košarica se nalaga...