750121 GABBYS DH-SOBA SET ŠKATLA 36526

GABBYS DH-SOBA SET ŠKATLA 36526


Blagovna znamka: SPIN MASTER
GTIN (EAN): 778988365267

Vstopite v čudovit svet risanke Gabby’s dollhouse in odkrijte ljubke mačke in barvite čarovnije!Pridružite se mačji navdušenki Gabi in njeni pomočnici Pandošap v svetu zabavne igre!Tu so Gabi, Pandošap, Pandi, Vila mucka, Mucon, Škateljca, Tortek, Morska mucka, Avtjuša, Dremucka, Dj Mijav, Artur, Peter, Puhica Puhek, Flori, Škatolina, Bučko, Cukerc, Pekica, Kosmiček, Tortina, Papiga Pika, Cofka, Dj Komet, Lili-LU in Upsi, ki te čakajo, da se jim pridružiš na zabavnih dogodivščinah.Originalna imena likov v Gabby’s dollhouse so Gabby, Pandy Paws, Pandy, Kitty Fairy, Catrat, Baby Box, Cakey, MerCat, Carlita, Pillow Cat, Dj Catnip, Arthur, Pete, Fluffy Flufferton, Floyd, Mama Box, Pumpkin, Flakey, Bakey, Marshapan, PaddyCake, Parrot, Eggy, Dj Comet, Luli-Loo in Whoopsie.

Izdelek je na voljo tudi v spletni trgovini

Predstavitev

Čudovit set sobice iz serije Gabby's dollhouse. Na voljo so kar 3 različne sobice, ki so lahko čudovita nadgradnja mačje hišice ali samostojne sobice za igranje. Na voljo kot sobica s klavirjem, spalnica ali kopalnica. Odkrijte vsa presenečenja, ki se skrivajo v sobici. To pa še ni vse: znotraj hišice odkrij QR kodo in odkleni ekskluzivno nagrado v brezplačni apklikaciji Gabby's Dollhouse APP. Igrača ni primerna za otroke od 0 do 3. leta starosti.

Lastnosti artikla


  • Priporočena starost: Od 3 leta dalje
  • artikel ni primeren za otroke mlajše od 36 mesecev

Dimenzija škatle:

  • Dolžina: 257 mm
  • Širina: 85 mm
  • Višina: 192 mm
Teža:
  • Neto teža: 206 g
  • Bruto teža: 387 g

Kje lahko kupim?

Iz spustnega seznama izberite poštno številko kraja in prikazal se vam bo seznam prodajaln, ki smo jim v zadnjih 3 mesecih dostavili izbrani artikel.
Izdelek je na voljo tudi v spletni trgovini

Najbolj priljubljeni izdelki v skupini SPIN MASTER

Novosti

Vaša košarica se nalaga...