750117 GABBYS DH-HIŠA MUCA SET 36434

GABBYS DH-HIŠA MUCA SET 36434


Blagovna znamka: SPIN MASTER
GTIN (EAN): 778988364345

Vstopite v čudovit svet risanke Gabby’s dollhouse in odkrijte ljubke mačke in barvite čarovnije! Pridružite se mačji navdušenki Gabi in njeni pomočnici Pandošap v svetu zabavne igre! Tu so Gabi, Pandošap, Pandi, Vila mucka, Mucon, Škateljca, Tortek, Morska mucka, Avtjuša, Dremucka, Dj Mijav, Artur, Peter, Puhica Puhek, Flori, Škatolina, Bučko, Cukerc, Pekica, Kosmiček, Tortina, Papiga Pika, Cofka, Dj Komet, Lili-LU in Upsi, ki te čakajo, da se jim pridružiš na zabavnih dogodivščinah. Originalna imena likov v Gabby’s dollhouse so Gabby, Pandy Paws, Pandy, Kitty Fairy, Catrat, Baby Box, Cakey, MerCat, Carlita, Pillow Cat, Dj Catnip, Arthur, Pete, Fluffy Flufferton, Floyd, Mama Box, Pumpkin, Flakey, Bakey, Marshapan, PaddyCake, Parrot, Eggy, Dj Comet, Luli-Loo in Whoopsie.

Izdelek je na voljo tudi v spletni trgovini

Predstavitev

Čudovit set Gabby's Dollhouse hiške v obliki muce omogoča deklicam zabavno igro, polno domišljije. Čudovita hiška jih bo popeljala v svet muc, v katerem se bodo naravnost zabavale. Hiška ima 3 nadstropja in 6 različnih sobic, na sredini pa priročno dvigalo s prikupnim imenom Cat-A-Vator! To pa še ni vse! V vsaki sobici se kriva presenečenje in še več! Hiška vsebuje 15 različnih dodatkov kot so Gabby in Pandy Paws ter druge figurice, pohištvo in še več! Da bo igra še bolj zabavna pa ima hiška tudi 3 zvoke in fraze, ki se oglasijo, ko pritisnite gumb pred hišico. Hiška v višino meri več kot 60 cm in vanjo lahko vstavite sobice, ki jih lahko kupite ločeno (spalnica, kuhinja ali sobica s klavirjem). Igrača deluje na 3 baterije AAA, ki niso priložene. Igrača je primerna za otroke od 3. leta starosti.

Lastnosti artikla


  • deluje na baterije
  • oddaja zvok
  • Priporočena starost: Od 3 leta dalje
  • artikel ni primeren za otroke mlajše od 36 mesecev

Dimenzija škatle:

  • Dolžina: 562 mm
  • Širina: 137 mm
  • Višina: 432 mm
Teža:
  • Neto teža: 2370 g
  • Bruto teža: 3080 g

Kje lahko kupim?

Iz spustnega seznama izberite poštno številko kraja in prikazal se vam bo seznam prodajaln, ki smo jim v zadnjih 3 mesecih dostavili izbrani artikel.
Izdelek je na voljo tudi v spletni trgovini

Najbolj priljubljeni izdelki v skupini SPIN MASTER

Novosti

Vaša košarica se nalaga...