750266 GABBYS DH-ČAROBNA IGRA S KARTAMI 46893

GABBYS DH-ČAROBNA IGRA S KARTAMI 46893


Blagovna znamka: SPIN MASTER
GTIN (EAN): 778988468937

Vstopite v čudovit svet risanke Gabby’s dollhouse in odkrijte ljubke mačke in barvite čarovnije!Pridružite se mačji navdušenki Gabi in njeni pomočnici Pandošap v svetu zabavne igre!Tu so Gabi, Pandošap, Pandi, Vila mucka, Mucon, Škateljca, Tortek, Morska mucka, Avtjuša, Dremucka, Dj Mijav, Artur, Peter, Puhica Puhek, Flori, Škatolina, Bučko, Cukerc, Pekica, Kosmiček, Tortina, Papiga Pika, Cofka, Dj Komet, Lili-LU in Upsi, ki te čakajo, da se jim pridružiš na zabavnih dogodivščinah.Originalna imena likov v Gabby’s dollhouse so Gabby, Pandy Paws, Pandy, Kitty Fairy, Catrat, Baby Box, Cakey, MerCat, Carlita, Pillow Cat, Dj Catnip, Arthur, Pete, Fluffy Flufferton, Floyd, Mama Box, Pumpkin, Flakey, Bakey, Marshapan, PaddyCake, Parrot, Eggy, Dj Comet, Luli-Loo in Whoopsie.

Izdelek je na voljo tudi v spletni trgovini

Predstavitev

Igrajte se čarobno igro s kartami, Gabby's dollhouse by Spin Master.Zberite ljubke karte z liki, pohištvo in dodatke, da zgradite svojo hišico za punčke. Igrajte razburljive igre in doživite pustolovščine z Gabby in njenimi prijatelji. Pustite domišljiji prosto pot in ustvarite svoje čarobne zgodbe!Zberite karte znakov, pohištvo in dodatke, da zgradite svojo navidezno hišico za punčke in se odpravite na pustolovščino. Igra s kartami Magic Dollhouse ponuja neskončne možnosti za ustvarjalnost in domišljijo, saj otrokom omogoča, da oblikujejo svojo edinstveno hišico za punčke in ustvarijo lastne čarobne zgodbe.

Lastnosti artikla


  • Priporočena starost: Od 4 leta dalje
  • artikel ni primeren za otroke mlajše od 36 mesecev

Dimenzija škatle:

  • Dolžina: 92 mm
  • Širina: 51 mm
  • Višina: 152 mm
Teža:
  • Neto teža: 206 g
  • Bruto teža: 210 g

Kje lahko kupim?

Iz spustnega seznama izberite poštno številko kraja in prikazal se vam bo seznam prodajaln, ki smo jim v zadnjih 3 mesecih dostavili izbrani artikel.
Izdelek je na voljo tudi v spletni trgovini

Najbolj priljubljeni izdelki v skupini SPIN MASTER

Novosti

Vaša košarica se nalaga...