750217 TECH DECK ROLKA PERFORMANCE 49470

TECH DECK ROLKA PERFORMANCE 49470


Blagovna znamka: SPIN MASTER
GTIN (EAN): 778988494707

Izjemno popularne Tech Dech Performance rolke za prstno rolkanje, ki vas bodo navdušile! Omogočajo neskončno zabavo in tekmovanje s prijatelji.

Izdelek je na voljo tudi v spletni trgovini

Predstavitev

Rolke Tech Dech Performance so izjemno popularne po celem svetu. Niso namenjene samo igri, z njimi je možno izvesti različne trike. Igralci lahko tekmujejo med seboj ter na ta način trenirajo tudi socialne veščine. Igranje s prstnimi rolkami krepi prstne mišice in mišice rok, krepi sklepe prstov in pomaga pri razvoju koordinacije rok in oči ter fine motorike. Na voljo različni seti: DGK, Element, Finesse, ENJOI, FLIP,SK8MAFIA. Rolka Tech Deck Performance je posebna rolka, ki je izdelana iz pravega lesa, kar omogoča boljše izvajanje najzapletenjših trikov, penasto mehko oprijemalno površino, mehka oprijemljiva kolesa ter gumijaste puše. Mehka oprijemljiva kolesa vam dajejo občutek pravega rolkanja in dodatno izboljšajo upravljanje in nadzor vaše rolke. Gumijaste puše omogočajo strožje zavoje in bolj realistično izkušnjo pri izvajanju vseh vaših trikov.Artikel je primeren za otroke starejše od 6 let naprej.

Lastnosti artikla


  • Priporočena starost: Od 6 leta dalje
  • artikel ni primeren za otroke mlajše od 36 mesecev

Dimenzija blistra:

  • Dolžina: 65 mm
  • Širina: 40 mm
  • Višina: 203 mm
Teža:
  • Neto teža: 16 g
  • Bruto teža: 51 g

Kje lahko kupim?

Iz spustnega seznama izberite poštno številko kraja in prikazal se vam bo seznam prodajaln, ki smo jim v zadnjih 3 mesecih dostavili izbrani artikel.
Izdelek je na voljo tudi v spletni trgovini

Najbolj priljubljeni izdelki v skupini SPIN MASTER

Novosti

Vaša košarica se nalaga...