750196 BAKUGAN ARENA BATTLE GROUND SET 46664

BAKUGAN ARENA BATTLE GROUND SET 46664


Blagovna znamka: SPIN MASTER
GTIN (EAN): 778988466643

Bakugan je japonska animirana serija, v kateri nastopa 6 prijateljev z igralnimi kartami. Postopoma skozi serijo spoznavajo moč kart in bakuganov ter se znajdejo v spopadu za obnovitev miru in ravnovesja v Novi Vestroji, na Zemlji in na celotnem vesolju. Vse to v serijo prinese ogromno akcije, pošasti in humorja. Igračke linije Bakugan so magične krogle, ki se v stiku s kovino spremenijo v zmaja ali drugo fantastično bitje.

Izdelek je na voljo tudi v spletni trgovini

Predstavitev

Set Bakugan Battle Ground arene za bojevite bitke s tvojimi Bakugani. Ta impresivna arena vsebuje vse, kar potrebuješ za razburljive Bakugan dvoboje s prijatelji in preizkušanje svojih veščin. Arena je oblikovana tako, da ponuja realistično igralno polje s pisanimi detajli in ikonami Bakugan sveta. Set vključuje tudi posebno kartico za Bakugana, s katero ga lahko aktiviraš in se vključiš v boj. Ta kartica je združljiva s figuricami Bakugan, ki se lahko kupijo ločeno, kar ti omogoča, da ustvariš svojo edinstveno ekipo in strategijo. Set vsebuje: 1 areno, 1 Special attack Bakugan - Dragonoid, 1 obroč moči, 1 potezno vrvico, 1 kartico liko, 2 kartici vrat ter navodila. Dragonoid je zmaju podoben Bakugan in velja za najmočnejšega.

Lastnosti artikla


  • Priporočena starost: Od 6 leta dalje
  • artikel ni primeren za otroke mlajše od 36 mesecev

Dimenzija škatle:

  • Dolžina: 430 mm
  • Širina: 93 mm
  • Višina: 353 mm
Teža:
  • Neto teža: 789 g
  • Bruto teža: 1143 g

Kje lahko kupim?

Iz spustnega seznama izberite poštno številko kraja in prikazal se vam bo seznam prodajaln, ki smo jim v zadnjih 3 mesecih dostavili izbrani artikel.
Izdelek je na voljo tudi v spletni trgovini

Najbolj priljubljeni izdelki v skupini SPIN MASTER

Novosti

Vaša košarica se nalaga...