750194 BAKUGAN BATTLE PACK MIX 46561

BAKUGAN BATTLE PACK MIX 46561


Blagovna znamka: SPIN MASTER
GTIN (EAN): 778988465615

Bakugan je japonska animirana serija, v kateri nastopa 6 prijateljev z igralnimi kartami. Postopoma skozi serijo spoznavajo moč kart in Bakuganov ter se znajdejo v spopadu za obnovitev miru in ravnovesja v Novi Vestroji, na Zemlji in na celotnem vesolju. Vse to v serijo prinese ogromno akcije, pošasti in humorja. Igračke linije Bakugan so magične krogle, ki se v stiku s kovino spremenijo v zmaja ali drugo fantastično bitje.

Izdelek je na voljo tudi v spletni trgovini

Predstavitev

Set Bakugan Battle Pack vsebuje 5 različnih Bakuganov je prava senzacija, saj se Bakugan iz krogle spremeni v fantastično bajeslovno bitje. Bakugan se ob stiku z magnetno ploščo se Bakugan odpre in spremeni v lik. Navadne Bakugane boste zakotalili v areno, medtem ko posebne pa se s priloženo potezno kartico zavrti in položi v areno. Na voljo sta dva različna seta, ki vsebujeta 5 različnih Bakuganov - Bakugan Battle Pack z Bakugani Bruiser, Octogan, Ventri, Hammerhead ter Butterclaw in Bakugan Battle Pack z Bakugani Ventri, Dragonoid, Titanium Bruiser, Titanium Trox ter Smoke. Battle Pack vsebuje tudi dodatno opremo, kot so borilni poligoni, ovire in drugi dodatki, ki dodajo še več zabave v vaše Bakugan bitke. S temi dodatki lahko prilagajate svoje igralno polje, ustvarjate izzive in strategije ter še bolj poglobite svoje izkušnje. Dragonoid je zmaju podoben Bakugan in velja za najmočnejšega. Hammerhead je Bakugan podoben morskem psu kladivcu in je partner Bakugana Thunder Crunch. Ventri je Bakugan podoben pticam roparicam in je partner Bakugana Mie Ono. Smoke je Bakugan podoben zmaju in je član zmajevega klana. Bruiser je goveji Bakugan in je partner Bakugana Juna Reyes-a. Titanium Dragnoid je Bakugan, ki je nastal iz Blitz Dragonoida in je partner Infinity Heliosa in Taylean-a. Titanium Trox je Bakugan podoben tiranozavru. Octogan je glavonožcu podoben Bakugan ter je partner Isaaka. Butterclaw je raku podoben Bakugan in je glavni partner vodnega klana Bakugan. Set vsebuje: 2 Special Attack Bakugana, 2 obroča moči, 3 Bakugane, 1 potezno kartico, 2 kartici vrat, 3 kartice likov, 1 kartico s posebnimi napadi, 3 kartice razgrajačev.

Lastnosti artikla


  • Priporočena starost: Od 6 leta dalje
  • artikel ni primeren za otroke mlajše od 36 mesecev

Dimenzija blistra:

  • Dolžina: 280 mm
  • Širina: 62 mm
  • Višina: 227 mm
Teža:
  • Neto teža: 164 g
  • Bruto teža: 354 g

Kje lahko kupim?

Iz spustnega seznama izberite poštno številko kraja in prikazal se vam bo seznam prodajaln, ki smo jim v zadnjih 3 mesecih dostavili izbrani artikel.
Izdelek je na voljo tudi v spletni trgovini

Najbolj priljubljeni izdelki v skupini SPIN MASTER

Novosti

Vaša košarica se nalaga...