750193 BAKUGAN STARTER PACK MIX 46565

BAKUGAN STARTER PACK MIX 46565


Blagovna znamka: SPIN MASTER
GTIN (EAN): 778988465653

Bakugan je japonska animirana serija, v kateri nastopa 6 prijateljev z igralnimi kartami. Postopoma skozi serijo spoznavajo moč kart in bakuganov ter se znajdejo v spopadu za obnovitev miru in ravnovesja v Novi Vestroji, na Zemlji in na celotnem vesolju. Vse to v serijo prinese ogromno akcije, pošasti in humorja. Igračke linije Bakugan so magične krogle, ki se v stiku s kovino spremenijo v zmaja ali drugo fantastično bitje.

Izdelek je na voljo tudi v spletni trgovini

Predstavitev

Set Bakugan Starter Pack vsebuje 3 različne Bakugane in je prava senzacija, saj se Bakugan iz krogle spremeni v fantastično bajeslovno bitje. Bakugan se ob stiku z magnetno ploščo se Bakugan odpre in spremeni v lik. Navadne Bakugane boste zakotalili v areno, medtem ko posebne pa se s priloženo potezno kartico zavrti in položi v areno. Na voljo so trije različni seti s 3 različnimi Bakugani - Special Attack z Bakugani Ventri, Smoke, Hammerhead, set Special Attack z Bakugani Hammerhead, Bruiser, Ventri ter set Special Attack z Bakugani Nillious, Titanium Dragnoid ter Titanium Trox. Hammerhead je Bakugan podoben morskem psu kladivcu in je partner Bakugana Thunder Crunch. Ventri je Bakugan podoben pticam roparicam in je partner Bakugana Mie Ono. Smoke je Bakugan podoben zmaju in je član zmajevega klana. Bruiser je goveji Bakugan in je partner Bakugana Juna Reyes-a. Nillious je hibridni zmajevski Bakugan, ki je varuh Bakugana Magnusa Blacka. Titanium Dragnoid je Bakugan, ki je nastal iz Blitz Dragonoida in je partner Infinity Heliosa in Taylean-a. Titanium Trox je Bakugan podoben tiranozavru. Set vsebuje: 1 Special attack Bakugan, 1 obroč moči, 2 Bakugana, 1 potezno kartico, 2 kartici vrat, 3 kartice likov, 1 kartica s posebnimi napadi, 3 kartice razgrajačev. Artikel ni primeren za otroke od 0 do 3 let in je priporočen za otroke od 6. leta starosti dalje.

Lastnosti artikla


  • Priporočena starost: Od 6 leta dalje
  • artikel ni primeren za otroke mlajše od 36 mesecev

Dimenzija blistra:

  • Dolžina: 193 mm
  • Širina: 53 mm
  • Višina: 220 mm
Teža:
  • Neto teža: 116 g
  • Bruto teža: 232 g

Kje lahko kupim?

Iz spustnega seznama izberite poštno številko kraja in prikazal se vam bo seznam prodajaln, ki smo jim v zadnjih 3 mesecih dostavili izbrani artikel.
Izdelek je na voljo tudi v spletni trgovini

Najbolj priljubljeni izdelki v skupini SPIN MASTER

Novosti

Vaša košarica se nalaga...