750131 AEROBIE PRO BLADE OBROČ LETEČI 37695

AEROBIE PRO BLADE OBROČ LETEČI 37695


Blagovna znamka: SPIN MASTER
GTIN (EAN): 778988376959

Leteči obroč Pro Blade Aerobie. Obroč leti 2x dlje kot konvencionalni obroči - daljša razdalja, enostaven in lahkoten za metanje. Na voljo v vijolični barvi.

Izdelek je na voljo tudi v spletni trgovini

Predstavitev

Leteči obroč Pro blade Aerobie. Na voljo v vijolični barvi. Leteči obroč Aerobie Sprint ima odlične značilnosti letenja, leti naravnost in 2x dlje kot navadni leteči krožniki. Namenjen je metanju v parkih, na igriščih, plažah ali v kampih, priporočljiv pa je za otroke, starejše od 5 let. Zahvaljujoč svoji edinstveni konstrukciji obroč enakomerno pluje v zraku - kot da leti med nevidno plastjo ledu. Ta učinek deluje tudi pri različnih hitrostih metanja. Rob obroča je izdelan iz mehkejše gume, kar pomeni, da se lahko udobno ujame in se brez poškodb zlahka odbije od ovir. Igra z obročem je namenjena paru ali skupini ljudi - prepovedano pa je metati v oči, obraz drugih oseb ali živali. Mečite ga samo svojemu lovilcu v dobro osvetljenjem območju brez ovir. Ne mecite poškodovanega ali spremenjenega obroča, saj to lahko vodi v poškodbe.

Lastnosti artikla


  • Priporočena starost: Od 5 leta dalje

Dimenzija blistra:

  • Dolžina: 356 mm
  • Širina: 7 mm
  • Višina: 365 mm
Teža:
  • Neto teža: 100 g
  • Bruto teža: 164 g

Kje lahko kupim?

Iz spustnega seznama izberite poštno številko kraja in prikazal se vam bo seznam prodajaln, ki smo jim v zadnjih 3 mesecih dostavili izbrani artikel.
Izdelek je na voljo tudi v spletni trgovini

Najbolj priljubljeni izdelki v skupini SPIN MASTER

Novosti

Vaša košarica se nalaga...