750114 KINETIČNI PESEK SANDWHIRLZ SET ŠK.13426

KINETIČNI PESEK SANDWHIRLZ SET ŠK.13426


Blagovna znamka: SPIN MASTER
GTIN (EAN): 778988134269

Kintetični pesek Sandwhirlz, set. Kinetični pesek spodbuja otroško kreativnost in omogoča, da otroci naredijo pustijo domišljiji prosto pot.

Izdelek je na voljo tudi v spletni trgovini

Predstavitev

Odkrijte neskončne možnosti oblikovanja peska s setom Kinetic Sand Sandwhirlz, ki vašim otrokom omogoča popolnoma novo doživetje igre s peskom in spodbudi njihovo domišljijo in kreativnost. Kintetični pesek nežno polzi med prsti in se jih ne oprijema, najboljše pa je to, da se ne izsuši in je primeren za igro znova in znova. Set vsebuje vse potrebno za igro in izdelavo neverjetnih peščenih umetnin. Pesek v vrečkah je v rdeči, rumeni in modri barvi. V setu se nahajajo dodatki, ki bodo vašim otrokom olajšali oblikovanje peska ter več kot 10 orodij, vključno z 2 oblikama ekstruderja in 6 modelov različnih oblik z edinstvenim dizajnom! Kinetični pesek spodbuja otroško kreativnost in omogoča, da otroci pustijo domišljiji prosto pot. Kinetični pesek je narejen iz 100% naravnega peska (brez dodatkov) in je brez pšenice, glutena in kazeina.Set vsebuje: 907 g peska Kinetic Sand, 6 pripomočkov za spreminjanje oblike, posodo za odtis oblaka, posodo za odtisa izbruha, 2 ploščka/pečata, valj, nastavek, lopatico, prenosno torbico, navodila.

Lastnosti artikla


  • Priporočena starost: Od 3 leta dalje
  • artikel ni primeren za otroke mlajše od 36 mesecev

Dimenzija vrečke:

  • Dolžina: 300 mm
  • Širina: 82 mm
  • Višina: 290 mm
Teža:
  • Neto teža: 1613 g
  • Bruto teža: 1672 g

Kje lahko kupim?

Iz spustnega seznama izberite poštno številko kraja in prikazal se vam bo seznam prodajaln, ki smo jim v zadnjih 3 mesecih dostavili izbrani artikel.
Izdelek je na voljo tudi v spletni trgovini

Najbolj priljubljeni izdelki v skupini SPIN MASTER

Novosti

Vaša košarica se nalaga...