660135 RAINBOCORNS PUPPY PLIŠ MALI 4 01944

RAINBOCORNS PUPPY PLIŠ MALI 4 01944


Blagovna znamka: ZURU
GTIN (EAN): 4894680019447

Set vsebuje 1x jajce presenečenja Puppycorn Surprise Egg, 1x Puppycorn plišasto živalico s Peel 'n' Reveal Magic Heart srčkom na trebuščku živalice, pod katerim se skriva podobica, 1x Boo-Boocorn Egg majceno jajce,1x Puppycorn nalepke, 1x Magic Puppy Poop, vodnik za zbiratelje. Na voljo je 7 različnih puhastih ljubljenčkov. Vsebina artikla je naključna in popolnoma neodvisna od različnih detajlov na embalažah.

Izdelek je na voljo tudi v spletni trgovini

Predstavitev

Set vsebuje 1x jajce presenečenja Puppycorn Surprise Egg, 1x Puppycorn plišasto živalico s Peel 'n' Reveal Magic Heart srčkom na trebuščku živalice, pod katerim se skriva podobica, 1x Boo-Boocorn Egg majceno jajce,1x Puppycorn nalepke, 1x Magic Puppy Poop, vodnik za zbiratelje. Na voljo je 7 različnih puhastih ljubljenčkov. Vsak Puppycorn ima pridodanega svojega edinstvenega Puppy-Boo-Boocorn majcenega kužka in dodatna presenečenja, ki vas bodo razveselila! Sledite vodniku za zbiratelje, da jih posvojite vse! Odlepite in razkrijte čarobno srce svojega Puppycorna, da razkrijete, kaj obožuje. Vsebina artikla je naključna in popolnoma neodvisna od različnih detajlov na embalažah.

Lastnosti artikla


  • Priporočena starost: Od 3 leta dalje
  • artikel ni primeren za otroke mlajše od 36 mesecev

Dimenzija škatle:

  • Dolžina: 130 mm
  • Širina: 95 mm
  • Višina: 165 mm
Teža:
  • Neto teža: 185 g
  • Bruto teža: 191 g

Kje lahko kupim?

Iz spustnega seznama izberite poštno številko kraja in prikazal se vam bo seznam prodajaln, ki smo jim v zadnjih 3 mesecih dostavili izbrani artikel.
Izdelek je na voljo tudi v spletni trgovini

Najbolj priljubljeni izdelki v skupini ZURU

Novosti

Vaša košarica se nalaga...