310027 RUBIKOVA KOCKA FAMILY SET ŠK.08008

RUBIKOVA KOCKA FAMILY SET ŠK.08008


Blagovna znamka: RUBIKS
GTIN (EAN): 5908273080086

Set vsebuje obesek Rubiks z majhno 3x3 kocko, Rubiks kocko 2x2 in Rubiks kocko 3x3. Idealen izdelek za celotno družino ne glede na starost. Popestrite si dan in aktivirajte male sive celice s kockami Rubiks.

Izdelek je na voljo tudi v spletni trgovini

Predstavitev

Iščete izdelek, ki bo zabaval celotno držino in hkrati imel pozitiven učinek na razvijanje kognitivih fukncij ? V tem primeru je družinski set Rubiks idealen izdelek za vas. Set vsebuje obesek Rubiks z majhno 3x3 kocko, Rubiks kocko 2x2 in Rubiks kocko 3x3. Reševanje rubikovih kock znanstveno dokazano izboljšuje mišičnčni spomin in senzo-motorične sposobnosti. Z novim mehanzimom in kvalitetnejšimi materiali je reševanje kocke še vliko bolj zabavno in tekoče. Podjetje UNIKA TTI d.o.o. je postalo ekskluzivni zastopnik in distributer Rubikove kocke za Slovenijo, Hrvaško, BiH ter Črno goro. Priporočamo otrokom od 8. leta starosti dalje. Rubiks še toliko bolj tekoče in zabavno. Podjetje UNIKA TTI d.o.o. je postalo ekskluzivni zastopnik in distributer Rubikove kocke za Slovenijo, Hrvaško, BiH ter Črno goro. Priporočamo otrokom od 8. leta starosti dalje.

Lastnosti artikla


  • Priporočena starost: Od 8 leta dalje
  • artikel ni primeren za otroke mlajše od 36 mesecev

Dimenzija škatle:

  • Dolžina: 270 mm
  • Širina: 85 mm
  • Višina: 245 mm
Teža:
  • Neto teža: 184 g
  • Bruto teža: 338 g

Kje lahko kupim?

Iz spustnega seznama izberite poštno številko kraja in prikazal se vam bo seznam prodajaln, ki smo jim v zadnjih 3 mesecih dostavili izbrani artikel.
Izdelek je na voljo tudi v spletni trgovini

Najbolj priljubljeni izdelki v skupini RUBIK'S

Novosti

Vaša košarica se nalaga...