270539 FROZEN 2 MAGIČNI GOZD SET ŠK.18522

FROZEN 2 MAGIČNI GOZD SET ŠK.18522


Blagovna znamka: CLEMENTONI
GTIN (EAN): 8005125185221

VSEBINA: 1 osnova-podlaga "magični gozd"; 1 papir za gradnjo z vnaprej izrezanimi oblikami, ki se svetijo v temi; peleti šote, pipeta, lopatica, bel pesek, semena, dodatki (drevo, opora za vrtljivo kolesce, podpora imenske tablice), samolepilne nalepke za dekoracijo dodatkov;uporabni dodatki, ki niso del seta: plastična skodelica, obojestranski lepilni trak, 1 ilustrirani priročnik. Vrečka s semeni: bela detelja, slak; vrečka z velikimi zrni.

Izdelek je na voljo tudi v spletni trgovini

Predstavitev

Vstopite v magični svet Frozen 2 s tem znanstvenim setom. Zabavajte se pri vzgajanju rastoče trave-detelje in rož ter okrasite vaš gozd s čudovito vetrnico. Dodajte potki čarobnost z lističi, ki se svetijo v temi. VSEBINA: 1 osnova-podlaga "magični gozd"; 1 papir za gradnjo z vnaprej izrezanimi oblikami, ki se svetijo v temi; peleti šote, pipeta, lopatica, bel pesek, semena, dodatki (drevo, opora za vrtljivo kolesce, podpora imenske tablice), samolepilne nalepke za dekoracijo dodatkov;uporabni dodatki, ki niso del seta: plastična skodelica, obojestranski lepilni trak, 1 ilustrirani priročnik. Vrečka s semeni: bela detelja, slak; vrečka z velikimi zrni.

Lastnosti artikla


  • Priporočena starost: Od 7 leta dalje
  • artikel ni primeren za otroke mlajše od 36 mesecev

Dimenzija škatle:

  • Dolžina: 350 mm
  • Širina: 75 mm
  • Višina: 262 mm
Teža:
  • Neto teža: 308 g
  • Bruto teža: 520 g

Kje lahko kupim?

Iz spustnega seznama izberite poštno številko kraja in prikazal se vam bo seznam prodajaln, ki smo jim v zadnjih 3 mesecih dostavili izbrani artikel.
Izdelek je na voljo tudi v spletni trgovini

Najbolj priljubljeni izdelki v skupini KREATIVNI SETI

Novosti

Vaša košarica se nalaga...