270899 MECHANICS HELIKOPTER M.75075

MECHANICS HELIKOPTER M.75075


Blagovna znamka: CLEMENTONI
GTIN (EAN): 8005125750757

Helikopter Mechanics Firefighting Helicopter Clementoni je kot nalašč za vse mlade navdušence, ki radi sestavljajo makete raznovrstnih vozil in plovil. Na voljo 2 različna modela sestavitve.

Izdelek je na voljo tudi v spletni trgovini

Predstavitev

Gasilci so pripravljeni na reševalno misijo na helikopterju ali plovilu na zračni blazini, ki čaka na izdelavo! Otroci lahko uporabijo več kot 160 komponent za izdelavo neverjetnega reševalnega helikopterja in plovila na zračni blazini z mehanizmi, ki resnično delujejo.Kolesa helikopterja so povezana z rotorji, tako da se, ko se helikopter premika, vrtijo propelerji, zaradi česar je model še bolj realističen! Propelerji plovil na zračni blazini se resnično premikajo, zahvaljujoč komponentam prenosa, ki jih je treba sestaviti. Na voljo 2 različna modela sestavitve - enega s pomočjo natisnjenih navodil in drugega preko brezplačne aplikacije. Aplikacija s 3D navodili bo otroka korak za korakom vodila pri izdelavi modelčka. Igrača ni primerna za otroke od 0 do 3. leta starosti in je priporočena za otroke, ki so starejši od 8 let.

Lastnosti artikla


  • Priporočena starost: Od 8 leta dalje
  • artikel ni primeren za otroke mlajše od 36 mesecev

Dimenzija škatle:

  • Dolžina: 279 mm
  • Širina: 49 mm
  • Višina: 190 mm
Teža:
  • Neto teža: 261 g
  • Bruto teža: 440 g

Kje lahko kupim?

Iz spustnega seznama izberite poštno številko kraja in prikazal se vam bo seznam prodajaln, ki smo jim v zadnjih 3 mesecih dostavili izbrani artikel.
Izdelek je na voljo tudi v spletni trgovini

Najbolj priljubljeni izdelki v skupini IGRAČE ZA DEČKE

Novosti

Vaša košarica se nalaga...