UNIKATOY RainbocornsPredstavitveni video

Egg-citing NewsEpizoda 1

You Snooze You LoseEpizoda 2

Wing ItEpizoda 3

Make A Monkey Out Of MeEpizoda 4

Rain-boooo corns (Halloween Special)Epizoda 5

A Pandacorn is born!Epizoda 6

What's a Narwhalcorn?Epizoda 7

Ho, Ho Rainbo! (Christmas Special)Epizoda 8

SPOZNAJ RAINBOCORNS!

Izleženi iz svojega čarobnega Rainbocorn jajca v katerem te čaka presenečenje. Vsak Rainbocorn ima skrito presenečenje - majhen Booboocorn, skrit v skrivnem jajčku. Zberi vseh 12! Sestavi svojo zbirko, ki vsebuje kužka, mucko, samoroga, zajčka, opico in hrčka v obliki Rainbocorna.

Z miško podrsaj po spodnji sliki in odkrij presenečenje, ki ga skriva Rainbocorn

IGRAJ SE Z NAMI

Naj se zabava nikoli ne konča - Pobarvajte, zbirajte in ustvarjajte.
Izbirate lahko med pobarvankami, iskanjem besed in vodnikom za zbiratelje.

12 NAS JE IZBERI NAS VSE

Set vsebuje jajce velikosti 23x19,5x28 cm v katerem je eden od 12 različnih pliškov Rainbocorn ter priloženo malo presenečenje v obliki enega od 6 različnih plastičnih Boo-Boo Cornov, ki se skriva v plastičnem jajcu.

Bunnycorn

Hopcorn je vedno polna energije in nikoli se ne ustavi. Hipity uživa v poležavanju ob Mavričnem potoku ob vročih dneh s kozarcem sladkega čaja ali sladoledom v roki.

Hamstercorn

Pixelle je prava energijska bomba in hekerka Rainbocorn druščine. Munchie nikoli ne boste videli brez kakšnega grižljaja v ustih. Še posebej ima rada jagode vseh vrst.

Kittycorn

Glitzy je brez dvoma kraljevske krvi in to daje vedeti vsem. Je vsekakor princeska celotne druščine in rojena voditeljica. Snapcat je predrzna, živahna in ima čut za modo.

Monkeycorn

Melody je rojena pevka, ki se rada zabava z njeni prijatelji. Splat je vedno razpoložen za potegavščine, njegova šibka točka pa so banane, pravzaprav vse, kar je sladkega!

Puppycorn

Scout in Scruff sta živahna dvojajčna dvojčka, ki ne znata biti pri miru. Drug drugemu dokončujeta stavke in kjer najdete enega od njiju, tudi drugi ni prav daleč.

Unicorn

Sparkie je bolj preproste in prijazne narave. Skrbi za nasad jabolk v Mavričnem mestu. Dazzle je družabna oseba in zdi se, da ji gre čisto vse dobro od rok.

Novosti

Vaša košarica se nalaga...