750198 GABBYS DH-HIŠA MUCA MALA SET 34804

GABBYS DH-HIŠA MUCA MALA SET 34804


Blagovna znamka: SPIN MASTER
GTIN (EAN): 778988348048

Vstopite v čudovit svet risanke Gabby’s dollhouse in odkrijte ljubke mačke in barvite čarovnije! Pridružite se mačji navdušenki Gabi in njeni pomočnici Pandošap v svetu zabavne igre! Tu so Gabi, Pandošap, Pandi, Vila mucka, Mucon, Škateljca, Tortek, Morska mucka, Avtjuša, Dremucka, Dj Mijav, Artur, Peter, Puhica Puhek, Flori, Škatolina, Bučko, Cukerc, Pekica, Kosmiček, Tortina, Papiga Pika, Cofka, Dj Komet, Lili-LU in Upsi, ki te čakajo, da se jim pridružiš na zabavnih dogodivščinah. Originalna imena likov v Gabby’s dollhouse so Gabby, Pandy Paws, Pandy, Kitty Fairy, Catrat, Baby Box, Cakey, MerCat, Carlita, Pillow Cat, Dj Catnip, Arthur, Pete, Fluffy Flufferton, Floyd, Mama Box, Pumpkin, Flakey, Bakey, Marshapan, PaddyCake, Parrot, Eggy, Dj Comet, Luli-Loo in Whoopsie.

Izdelek je na voljo tudi v spletni trgovini

Predstavitev

Čudovit set Gabby's Dollhouse male hiške v obliki muce omogoča deklicam zabavno igro, polno domišljije. Čudovita hiška jih bo popeljala v svet muc, v katerem se bodo naravnost zabavale. Hišica vsebuje kuhinjo in spalnico ter različne pohištvene dodatke za dom. V setu se skriva tudi mala figurica Gabby. Igrača je primerna za otroke od 3. leta starosti.

Lastnosti artikla


  • Priporočena starost: Od 3 leta dalje
  • artikel ni primeren za otroke mlajše od 36 mesecev

Dimenzija škatle:

  • Dolžina: 210 mm
  • Širina: 76 mm
  • Višina: 230 mm
Teža:
  • Neto teža: 213 g
  • Bruto teža: 337 g

Kje lahko kupim?

Iz spustnega seznama izberite poštno številko kraja in prikazal se vam bo seznam prodajaln, ki smo jim v zadnjih 3 mesecih dostavili izbrani artikel.
Izdelek je na voljo tudi v spletni trgovini

Najbolj priljubljeni izdelki v skupini SPIN MASTER

Novosti

Vaša košarica se nalaga...