750127 GABBYS DH-DREVO VRT SET 37112

GABBYS DH-DREVO VRT SET 37112


Blagovna znamka: SPIN MASTER
GTIN (EAN): 778988371121

Vstopite v čudovit svet risanke Gabby’s dollhouse in odkrijte ljubke mačke in barvite čarovnije!Pridružite se mačji navdušenki Gabi in njeni pomočnici Pandošap v svetu zabavne igre! Tu so Gabi, Pandošap, Pandi, Vila mucka, Mucon, Škateljca, Tortek, Morska mucka, Avtjuša, Dremucka, Dj Mijav, Artur, Peter, Puhica Puhek, Flori, Škatolina, Bučko, Cukerc, Pekica, Kosmiček, Tortina, Papiga Pika, Cofka, Dj Komet, Lili-LU in Upsi, ki te čakajo, da se jim pridružiš na zabavnih dogodivščinah.Originalna imena likov v Gabby’s dollhouse so Gabby, Pandy Paws, Pandy, Kitty Fairy, Catrat, Baby Box, Cakey, MerCat, Carlita, Pillow Cat, Dj Catnip, Arthur, Pete, Fluffy Flufferton, Floyd, Mama Box, Pumpkin, Flakey, Bakey, Marshapan, PaddyCake, Parrot, Eggy, Dj Comet, Luli-Loo in Whoopsie.

Izdelek je na voljo tudi v spletni trgovini

Predstavitev

Se še spomnite svoje drevesne hišice? Odkrijte svet drevesnih hišic s čudovitm setom figurice Gabby in zabavno drevesno hišico. Drevo vključuje luči, preoblikovalno streho, skrivno sobo, zipline na vinsko trto, gugalnico, figurice, dodatke, pohištvo ter še in še. Opremite vrtno hišico na drevesu z vsem čudovitim pohištvom in dodatki, vključno z vrtljivim stolom s cvetnimi listi, lestvijo za doseganje drugega nadstropja, stolom in jedilno mizo za vrtne čajanke, mačjim topiarjem, ki ga lahko vrti in še več! V tla je vgrajeno tudi kolesce – zavrtite ga, da poiščete skrivno sobo v deblu drevesa in opazujte, kako deblo in miza zasvetita (baterije so priložene)! Igrača ni primerna za otroke od 0 do 3. leta starosti.

Lastnosti artikla


  • deluje na baterije
  • oddaja svetlobne signale
  • Priporočena starost: Od 3 leta dalje
  • artikel ni primeren za otroke mlajše od 36 mesecev

Dimenzija škatle:

  • Dolžina: 355 mm
  • Širina: 135 mm
  • Višina: 355 mm
Teža:
  • Neto teža: 442 g
  • Bruto teža: 745 g

Kje lahko kupim?

Iz spustnega seznama izberite poštno številko kraja in prikazal se vam bo seznam prodajaln, ki smo jim v zadnjih 3 mesecih dostavili izbrani artikel.
Izdelek je na voljo tudi v spletni trgovini

Najbolj priljubljeni izdelki v skupini SPIN MASTER

Novosti

Vaša košarica se nalaga...