660133 RAINBOCORNS KITTYCORN PLIŠ MALI 02140

RAINBOCORNS KITTYCORN PLIŠ MALI 02140


Blagovna znamka: ZURU
GTIN (EAN): 4894680021402

Set vsebuje 1x jajce presenečenja Kittycorn Surprise Egg, 1x Kittycorn plišasto živalico s Peel 'n' Reveal Magic Heart srčkom na trebuščku živalice pod katerim se skriva podobica, 1x Boo-Boocorn Egg majceno jajce,1x Kittycorn nalepke, 1x Kitty Litter Compound, vodnik za zbiratelje. Na voljo je 7 različnih puhastih ljubljenčkov. Vsebina artikla je naključna in popolnoma neodvisna od različnih detajlov na embalažah.

Izdelek je na voljo tudi v spletni trgovini

Predstavitev

Set vsebuje 1x jajce presenečenja Kittycorn Surprise Egg, 1x Kittycorn plišasto živalico s Peel 'n' Reveal Magic Heart srčkom na trebuščku živalice pod katerim se skriva podobica, 1x Boo-Boocorn Egg majceno jajce,1x Kittycorn nalepke, 1x Kitty Litter Compound, vodnik za zbiratelje. Na voljo je 7 različnih puhastih ljubljenčkov. Vsaka Kittycorn ima svojo edinstveno Kitty Boo-Boocorn majceno mucico in dodatna presenečenja, ki vas bodo razveselila! Sledite vodniku za zbiratelje, da jih posvojite vse! Odlepite in razkrijte čarobno srce svojega Kittycorna, da razkrijete, kaj obožuje.Vsebina artikla je naključna in popolnoma neodvisna od različnih detajlov na embalažah.

Lastnosti artikla


  • Priporočena starost: Od 3 leta dalje
  • artikel ni primeren za otroke mlajše od 36 mesecev

Dimenzija škatle:

  • Dolžina: 140 mm
  • Širina: 115 mm
  • Višina: 200 mm
Teža:
  • Neto teža: 194 g
  • Bruto teža: 200 g

Kje lahko kupim?

Iz spustnega seznama izberite poštno številko kraja in prikazal se vam bo seznam prodajaln, ki smo jim v zadnjih 3 mesecih dostavili izbrani artikel.
Izdelek je na voljo tudi v spletni trgovini

Najbolj priljubljeni izdelki v skupini ZURU

Novosti

Vaša košarica se nalaga...