Luna logoUnika logo

Luno Petunijo kupim na Unikashop.si

Unika logo

LUNA PETUNIA SE PREDSTAVI

Luna Petunia predstavitveni video

Luna Petunia je animirana serija, ki jo navdihuje znamka Cirque du Soleil, z njihovo ustvarjalnostjo in zabavo. Serija sledi doživetjem deklice Lune Petunie, ki živi na tem svetu, a gre v svet domišljije in se uči, kako doseči nemogoče.

Epizode |  Luna Petunia

Amazing Amazia Rainbow

1. Amazing Amazia Rainbow

Prihaja kmalu...

25min
The Fuzzlings / Now We're Cooking

2. The Fuzzlings / Now We're Cooking

Prihaja kmalu...

24min
Grumpy Volcano / Shadow Show

3. Grumpy Volcano / Shadow Show

Prihaja kmalu...

24min
Star Dust / Popcorn Storm

4. Star Dust / Popcorn Storm

Prihaja kmalu...

24min

LUNA PETUNIA IN NJENI PRIJATELJI

Luna

Luna Petunia

Serija Luna Petunia sledi pustolovščinam živahne in uporne šestletne deklice Lune, ki živi v resničnem svetu, a igra v deželi sanj, kjer se uči, kako iz nemogočega narediti mogoče. (Njeno ime izhaja iz petunije na naglavnem traku.) S svojim pustolovskim duhom se Luna prav ničesar ne boji in bo poskusila karkoli. Je radovedno, optimistično dekle, ki vedno spodbuja svoje prijatelje, da izkoristijo svoj pravi potencial.

Sammy

Samo

Samo je pravi velikan, ki je vedno pripravljen pomagati ter uživa da je v središču pozornosti. Tekoče govori skoraj nerazumen cirkuški jezik, rad prepeva ob poslušanju glasbe harmonike, ki jo ustvarja s premikanjem rok in nog. Samo zelo rad rešuje uganke in se rad nasmeje ob poslušanje zabavnih vicev.

Bibi

Bibi Mehurček

Bibi Mehurček je včasih nejasno odsotna ter zmedena osebnost. Premika se lahko s pomočjo mehurčkov, ki se pojavijo iz njenih ušes. Je zelo plašna, boji se višine in novih stvari. Zelo dobro pozna Amazijo, včasih jo je zelo težko razumeti, saj njene besede nimajo pravega pomena.

Karoo

Karoo

"Predšolski" član skupine Karoo je mešanec med kengurujem in koalo. Prvotno naj bi imel rep od kenguruja in noge v obliki vzmeti (imenoval naj bi se Koalaroo), toda snovalci serije Luna Petunia, so se odločili, da bo Karoo brez repa, nekoliko nenavadnih nog, ki ravno ne ustrezajo njegovemu telesu in po videzu bolj podoben koali z velikimi rjavimi očmi. Karoo govori nekoliko nepopolno, malčkovsko slovenščino ("Luna ima rada Kara? Karoo ima rad Luno!"). Je žgečkljiv, otipljiv, poskočen ter zelo prisrčen lik.

VSTOPI V SVET AMAZIA

Luna Petunia, mala deklica, ki se v sanjskem svetu Amazia igra ter uči ustvariti na pogled nemogoče stvari in na ta način pouči male gledalce, kako pomembno je zaupati v svoje sposobnosti in čudežne stvari, ki jih naš um in telo lahko dosežeta. Luna vstopa v magični svet Amazia, kjer jo pričakajo avanture, učenje in nova prijateljstva. Spoznaj magične svet Amazia še bolje tako, da si preneseš pobarvanke ali pa sestaviš puzzle.

colorIcon

Pobarvanke

puzzleIcon

Sestavljanke/Puzzle

lunaBig

BOGAT IZBOR ARTIKLOV

TV SERIJA LUNA PETUNIA OD 15.2.2019 TUDI NA TV PROGRAMIH

oto_poptv

Novosti

Vaša košarica se nalaga...