670058 CANDYLOCKS 2 PUNČKI SET BL.56526

CANDYLOCKS 2 PUNČKI SET BL.56526


Blagovna znamka:
GTIN (EAN): 778988565261

Set vsebuje dve Candylocks punčki ter 7 različnih okraskov za lase in pribor za urejanje pričeske. Set dveh punčkk je sestavljen iz sledeče kombinacije: punčka Cora Creme in punčka Charli Chip dišita kot vanilija in čokolada, punčka Jilly Jelly in punčka Donna Nut dišita kot krof potresen z vanilijo, punčka Kerry Berry in punčka Beau Nana dišita kot jagoda ter punčka Mint Choco Chick in punčka Choco Lisa dišita kot meta in čokolada.

Izdelek je na voljo tudi v spletni trgovini

Predstavitev

Set vsebuje dve Candylocks punčki ter 7 različnih okraskov za lase in pribor za urejanje pričeske. Candylocks punčki velikosti cca 7 cm z zeloooo dolgimi (40 cm) dišečimi lasmi, ki spominjajo na sladkorno peno. Lasje, z navdihom sladkorne pene in edinstvene mehke teksture, omogočajo enostavno oblikovanje pričesk. Enkrat, ko so lasje spleteni, ohranijo svojo obliko. Vsaka punčka ima svoje ime, edinstven vonj, dodatke ter pribor za urejanje pričeske.Set dveh punčkk je sestavljen iz sledeče kombinacije: punčka Cora Creme in punčka Charli Chip dišita kot vanilija in čokolada, punčka Jilly Jelly in punčka Donna Nut dišita kot krof potresen z vanilijo, punčka Kerry Berry in punčka Beau Nana dišita kot jagoda ter punčka Mint Choco Chick in punčka Choco Lisa dišita kot meta in čokolada.

Lastnosti artikla


  • Priporočena starost: Od 5 leta dalje
  • artikel ni primeren za otroke mlajše od 36 mesecev

Dimenzija blistra:

  • Dolžina: 203 mm
  • Širina: 67 mm
  • Višina: 255 mm
Teža:
  • Neto teža: 122 g
  • Bruto teža: 255 g

Kje lahko kupim?

Iz spustnega seznama izberite poštno številko kraja in prikazal se vam bo seznam prodajaln, ki smo jim v zadnjih 3 mesecih dostavili izbrani artikel.
Izdelek je na voljo tudi v spletni trgovini

Najbolj priljubljeni izdelki v skupini SPIN MASTER

Novosti

Vaša košarica se nalaga...